Zdravstveni turizam

DentA centar proslavio svoju prvu godišnjicu postojanja

U DentA centar svakodnevno pristižu pacijenti iz Velike Britanije i Austrije koji su prepoznali njihovu kvalitetu, ali i gostoljubivost

DentA centar proslavio svoju prvu godišnjicu postojanja
Posljednji vikend prije samog Božića u Zagrebu su se održavali mnogobrojni božićni domjenci, ipak posebno je bilo u Amruševoj 6, gdje je smještena i nova suvremena stomatološka ordinacija DentA centar koja je zajedno sa svojim poslovnim partnerima, prijateljima, ali i mnogobrojnim poznatim licima proslavila svoju prvu, iznimno uspješnu godinu postojanja. 
 
Među mnogim uzvanicima bili su: modna dizajnerica Martina Budek, naš poznati i nagrađivani arhitekt Davor Mateković koji je prošle godine u Singapuru na svjetskom festivalu arhitekture dobio međunarodnu nagradu za „najbolju obiteljsku kuću na svijetu“. Čestitati DentA centru došla je i naša poznata spisateljica Rosie Kugli koja je ovih dana u posebnom fokusu medija sa svojom knjigom Nisam ti rekla u kojoj govori o problemu alkoholizma  kod mladih i koju nazivaju hrvatskom inačicom „Mi djeca s kolodvora ZOO“. 
 
Suvremena stomatološka ordinacija DentA centar priča je koju su prije godinu dana  pokrenula trojica prijatelja - prof.dr.sc. Mato Sušić, dr. Luka Stojić i dr. Hrvoje Buntak . 
 
U samo godinu dana, a zahvaljujući  dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s renomiranim stručnjacima iz raznih područja stomatologije, pozicionirali su se kao jedna od vodećih stomatoloških ordinacija koja se kao jedna od rijetkih ubraja u certificirane klinike prestižnog Straumann implantološkog sustava. Stoga i ne čudi izniman interes pacijenata koji svakodnevno pristižu iz Velike Britanije i Austrije i koji su prepoznali kvalitetu, ali i gostoljubivost DentA centra tima. 
 
Više informacija pročitajte na www.dentacentar.hr i Facebook stranici DentA centra.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.