Vijesti

Croatia, Full of Life - novi slogan hrvatskog turizma

Na vama je da svojim iskustvima s odmora u Hrvatskoj dopunite različite inačice slogana Croatia Full of ...

Croatia, Full of Life - novi slogan hrvatskog turizma

Dosadašnji dugogodišnji slogan hrvatskog turizma "Mediteran kakav je nekad bio" zamijenio je novi komunikacijski koncept hrvatskog turizma „Croatia, Full of Life“ („Hrvatska, puna života“). Ovim je konceptom Hrvatska predstavljena kao destinacija puna prirodnih ljepota, otoka, tradicije, povijesnih znamenitosti, ali i kao destinacija puna avantura i mediteranskog načina života.

Slogan određuje njegova jednostavnost, fleksibilnost i originalnost čime se želi osigurati veća prepoznatljivost Hrvatske i njenog načina života. Primjenjiv je na svim jezicima i komunikacijskim kanalima, a zahvaljujući „Full of…“ inačicama slogana objedinjuje sve hrvatske prednosti - od prirodnih ljepota, kulturnih i povijesnih znamenitosti, gastronomije i zabave. Ovim se sloganom pozivaju domaći i strani turisti da svoje slobodno vrijeme i trenutke opuštanja, uživanja i rekreacije provedu u Hrvatskoj.

Na kritike kako se takav slogan već koristio u više primjera, iz Hrvatske turističke zajednice ističu kako slogan "Croatia, full of life" nije korišten u promotivne turističke svrhe na nacionalnoj razini neke turističke destinacije pa tako nema nikakvih zapreka za njegovo korištenje u Hrvatskoj. Nakon odabira slogana slijedi izrada novog loga i vizuala, a u sklopu koncepta lansirana je i nova web stranica Hrvatske turističke zajednice.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.