Vijesti

Croatia Airlines: Povoljnije cijene aviokarata za Helsinki i Sankt Peterburg

Ne propustite posjetiti Helsinki, bijeli grad sjevera, ili Sankt Peterburg, grad koji će vas osvojiti svojom ljepotom i kulturnim postignućima

Croatia Airlines: Povoljnije cijene aviokarata za Helsinki i Sankt Peterburg

Croatia Airlines u rujnu vam nudi povoljnije cijene aviokarata za Helsinki i Sankt Peterburg. Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Helsinki možete kupiti po cijeni već od 179 eura, a za letove iz Zagreba u Sankt Peterburg od 189 eura.

Croatia Airlines do 25. listopada, svaki utorak, četvrtak i nedjelju, izravno povezuje Zagreb s Helsinkijem, a do 14. listopada, u iste dane, izravno povezuje Zagreb sa Sankt Peterburgom.

Stoga ne propustite posjetiti Helsinki, bijeli grad sjevera koji je privlačan u svako doba godine. A očekuje vas i Sankt Peterburg, grad koji će vas osvojiti svojom ljepotom i velikim postignućima u umjetnosti, kulturi i znanosti... Rezervirajte svoj let i više puta na tjedan izravno poletite u ove atraktivne destinacije!

Promotivne cijene odnose se na karte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju ručnu prtljagu, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.