Vijesti

Croatia Airlines nastavlja s akcijom Pogledaj u oblake

U svibnju Croatia Airlines omogućuje povrate letove iz Splita za Beograd, Düsseldorf, Atenu, Berlin i Rim po promotivnim cijenama

Croatia Airlines nastavlja s akcijom Pogledaj u oblake

Croatia Airlines u svibnju nastavlja s akcijom Pogledaj u oblake te vam nudi određeni broj povoljnih zrakoplovnih karata za izravne međunarodne letove. Ovaj mjesec u ponudi su povoljne povratne aviokarte iz Splita za Beograd, Düsseldorf, Atenu, Berlin i Rim.

Stoga ne propustite ovu posebnu promotivnu ponudu aviokarta za izravne letove iz Splita u Beograd već od 119 eura, Düsseldorf već od 149 eura, Atenu već od 159 eura, Berlin već od 169 eura te za Rim već od 179 eura. Izravni letovi iz Splita omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s gradovima koje vrijedi posjetiti.

Cijene se odnose na karte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju prtljagu, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i odaberite svoju destinaciju!

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.