Događanja

CIHT konferencija: Međunarodna konferencija zdravstvenog turizma u Crikvenici

U Hotelu Omorika u Crikvenici 17. i 18. studenoga 2016. održat će se Crikvenica International Health Tourism Conference, četvrta po redu konferencija posvećena zdravstvenom turizmu

CIHT konferencija: Međunarodna konferencija zdravstvenog turizma u Crikvenici

Prvi skup posvećen zdravstvenom turizmu u Crikvenici organiziran je 2013. godine, i to povodom obilježavanja 125. godišnjice turizma u Crikvenici. Četvrto izdanje konferencije održat će se 17. i 18. studenoga 2016. godine u Hotelu Omorika kao rezultat uspješne suradnje TZG Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Dvodnevna konferencija okuplja ugledne domaće i strane predavače te stručnjake iz područja medicine, turizma i gospodarstva, sve s ciljem uvođenja novih trendova u turizmu i medicini. CIHT konferencija doprinosi implementaciji aktualnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi te naglašava stratešku važnost i značaj razvoja medicinskog turizma Hrvatske koja, zahvaljujući povoljnoj klimi, prirodnim ljekovitim resursima i medicinskim kapacitetima, ima dugu tradiciju u lječilišnom turizmu.

CIHT konferencija: Međunarodna konferencija zdravstvenog turizma u Crikvenici

Dok je prvi dan konferencije rezerviran za predavanja, drugog će se dana organizirati i B2B radionica na kojoj će domaći i strani sudionici moći razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih partnera te dogovoriti buduću suradnju. Osim B2B radionice, za drugi dan konferencija planira se obilazak i razgled zdravstvenih institucija Kvarnera.

Konferenciju posjeti i više od 150 domaćih i stranih medicinskih turističkih stručnjaka koji su na rukovodećim pozicijama institucija i tvrtki iz branše zdravstvenog turizma. Prošlogodišnja je konferencija po prvi puta ima status međunarodne, pa će i ove godine ugostiti sudionike iz Amerike, Njemačke, Ukrajine, Poljske, Velike Britanije, Monaka, Rusije, Izraela i drugih zemalja.

Više informacija i obrazac za prijavu potražite na
ciht.com.hr.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.