Zdravstveni turizam AZ

Centar Mulier - centar holističke medicine

Odaberite holistički pristup zdravlju u centru Mulier koji vodi dr.med. Meri Bura

Centar Mulier - centar holističke medicine

Odaberite holistički pristup zdravlju u centru Mulier. Dr.med. Meri Bura, osnivačica je holističkog centra Mulier i kreatorica Mulier metode koja se temelji na individualnom pristupu, rješavanju uzroka problema, zdravoj kralježnici te balansu hormona i emocija, kao preduvjetima fizičko-emotivnog zdravlja. U svom svakodnevnom radu, dr. Bura je posvećena promociji i unapređenju zdravlja pa je, u skladu s tim, nastala i Mulier metoda.

Centar Mulier - centar holističke medicine

Cjelokupni rad dr. Bura usmjeren je na integraciju znanstvenih i holističkih metoda, od svakodnevne prakse pa sve do zdravstvene politike. Dr. Meri Bura diplomirala ja 1995. na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i stekla naziv doktora medicine. Bila je u dva mandata članica Povjerenstva za ostale liječničke djelatnosti pri Hrvatskoj liječničkoj Komori. Studij homeopatije završila je na London School of Classical Homoeopathy, a članica je Hrvatske udruge homeopata.
 
Nakon dugogodišnjeg bavljenja klasičnim i modernim baletom, započela je prakticirati jogu, te je 2005. g. završila tečaj za instruktora joge u hrvatsko-američkoj školi Nava. Prije osnivanja centra Mulier, radila je u farmaceutskoj industriji, na prodaji te na registracijama lijekova, a često je držala predavanja liječnicima raznih specijalnosti na temu dijagnostike i terapije određenih bolesti. 
 
Centar Mulier - centar holističke medicine
 
Predavačica je na Aroma akademiji na kolegijima: Anatomija i fiziologija, Farmakologija eteričnih ulja i Prva pomoć. U istom centru pohađala je i sama nekoliko programa iz aromaterapije. Članica je pri International Medical Spa Association. Dvije godine (2011-2013) bila je kolumnistica u časopisu Story, u rubrici “zdravlje i wellbeing” te kolumnistica na portalu Naturala.hr. 
 
Pronađite nas na web adresama www.mulier.hr i www.healthwellnesscroatia.com.
 
Centar Mulier - centar holističke medicine  
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.