Događanja

Bliži se novo izdanje CIHT konferencije o zdravstvenom turizmu

Ovogodišnja Crikvenica International Health Tourism konferencija održavat će se 16. i 17. studenoga 2017. u crikveničkome hotelu Omorika

Bliži se novo izdanje CIHT konferencije o zdravstvenom turizmu

Crikvenica International Health Tourism konferencija prvi je put održana u crikveničkoj Thalassotherapiji 2013. godine, i to povodom obilježavanja 125. godišnjice turizma u Crikvenici. Radi se o dvodnevnome događanju koji okuplja eminentne domaće i strane predavače te sudionike iz područja turizma, zdravstva i gospodarstva s ciljem upoznavanja novih trendova u zdravstvenom turizmu. Tradicionalno se već petu godinu zaredom organizira u Crikvenici, a rezultat je uspješne suradnje Turističke zajednice Grada Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Bliži se novo izdanje CIHT konferencije o zdravstvenom turizmu

Ovogodišnja Crikvenica International Health Tourism konferencija održavat će se 16. i 17. studenoga 2017. u crikveničkome hotelu "Omorika". Riječ je o konferenciji koja doprinosi primjeni aktualnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi, naglašava strateški značaj i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, uz efikasno povezivanje i plasman ponude na inozemno i domaće tržište. Konferencija će okupiti stručnjake iz Hrvatske i inozemstva (SAD, Ukrajina, Poljska, Njemačka, UAE, Kina, Rusija) koji će s nama podijeliti svoja vrijedna znanja i iskustva.

Bliži se novo izdanje CIHT konferencije o zdravstvenom turizmu

U četvrtak, 16. studenoga održavat će se prezentacije i predavanja s raznim temama iz područja zdravstvenog turizma i pratećih djelatnosti, a paralelno će se organizirati i B2B sastanci. Uz predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka, organizirat će se i okrugli stol pod nazivom "Jučer, danas i sutra zdravstvenog turizma Hrvatske“ na kojem će sudjelovati ministar turizma gosp. Gari Cappelli, direktor Hrvatske turističke zajednice gosp. Kristjan Staničić, pomoćnik ministra zdravstva gosp. Denis Kovačić, direktor Poliklinike Rident gosp. Željko Miljanić te predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera gosp. Vladimir Mozetič. Petak 17. studeni rezerviran je za organizirani obilazak zdravstvenih ustanova članica Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Više informacija potražite na ciht.com.hr.


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.