Događanja

Best Stay konferencija o luksuznom turizmu okuplja najveće međunarodne hotelske kuće

Ovogodišnje izdanje Best Stay poslovnog događaja, koji će se održati 19. i 20.10., naglasak stavlja na luksuzni turizam

Best Stay konferencija o luksuznom turizmu okuplja najveće međunarodne hotelske kuće

Potencijal luksuznog turizma, njegove karakteristike i budućnost razvitka bit će glavne teme ovogodišnjeg Best Stay poslovnog događaja koji će se održati 19. i 20. listopada u Hotelu Park Split.

Svako izdanje Best Stay konferencije sudionicima je predstavljalo određene novosti, a ove godine organizatori su naglasak stavili na luksuzni turizam u svakom pogledu - kako privući gosta kroz originalnu priču, kako gosta oduševiti kroz personalizirani pristup i detalje, kako integrirati kvalitetne nove tehnologije i najnovije trendove ili kako postići luksuz pomoću dizajna i arhitekture.

Govornici poput Ane Brant (Dorchester Collection, Velika Britanija), Neviusa Glussia (Rosewood Hotels, Velika Britanija), Ayhana Bascia (Rixos Libertas Dubrovnik), Petera Loscha (Maistra), Sanje Gagulić (Bluesun Hotels & Resorts), Michaela Caspara (Radisson Blu), Daniele Nova (AccorHotels, Poljska) i mnogih drugih, predstavit će najbolje primjere iz prakse i odgovoriti na pitanje “Što to čini jedinstveni luksuzni doživljaj gosta?”.

- Visoki nivo kvalitete već je razvijen u regiji, ali imamo još puno posla za postići pravi luksuz. Upravo zato su konferencije poput Best Stay odlične kako bismo se svi međusobno povezali i informirali - istaknuo je Joze Tomaš, direktor Hotela Park Split. Upozorio je na važnost organizacije konferencija koje povezuju stručnjake u području luksuznog turizma - Luksuz je globalna priča gdje je svaka nova informacija vrijedna kako bi se uspješno pratili svjetski trendovi.

Cilj konferencije je povezati sudionike i utjecati na povećanje kvalitete ponude hotelskog smještaja. Kroz predavanja vrhunskih stručnjaka, umrežavanje putem zabavnih formata kao što je speed networking i demonstracije u izložbenom prostoru, sudionici se na jednom mjestu mogu informirati, dobiti nove ideje i upoznati s najnovijim inovacijama. Best Stay sponzori i partneri uključuju: Dionaea vrtovi, Hrvatski Telekom, Ruckus, Adacta, Envy, VIPnet, Nirs trgovina, Comping, InSky Solutions, iGost informatika, Mail Plus Adria, Cambium Networks, SmartNet, Hoteza Adria, Špica sustavi, Muzika InsTOre, ProTrade Croatia, Bernarda, Hotel Park Split, Hotelijeri.com, Dalmacija vino, Magic4club, Ivas group, Poslovni turizam, Turistički svet, Turizam Info i TZ Split.

- Ovo je moja prva keynote prezentacija u mojoj domovini Hrvatskoj i jedva čekam da čujem priče koje će podijeliti domaći stručnjaci... Vidim Best Stay kao platformu za rast, osobnu refleksiju i akciju. Hvala vam što ste ovakav događaj isplanirali. - izjavila je Ana Brant, direktor globalnog iskustva gostiju i inovacija za Dorchester Collection iz Velike Britanije.

Best Stay također donosi i zabavu na kraju prvog dana, 19. listopada, kao i priznanje za najbolje - prijave za dodjelu nagrada ‘Best Stay Awards 2017’ otvorene su do 29. rujna putem linka.

Osigurajte svoje mjesto za Best Stay putem kupnje ulaznice koja uključuje ulaz na konferenciju, dodjelu nagrada i Best Stay party - iskoristite priliku za druženje nakon uspješne godine i osigurajte još bolju iduću.

Broj ulaznica za konferenciju je ograničen i zato reagirajte već danas putem posjeta web stranici www.beststayevent.com ili poziva organizatorima na +385 51 580 730.

Cjelokupan program potražite ovdje.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.