Info

Benzinske postaje u Hrvatskoj

Neka vaš posjet Hrvatskoj teče glatko i bez zastoja

Benzinske postaje u Hrvatskoj

Ako se odlučite za dolazak u Hrvatsku osobnim automobilom, osim karte i stanja na cestama oboružajte se informacijama o benzinskim postajama i cijeni goriva kako vaš limeni ljubimac ne bi ostao na suhom i pokvario vam pomno planirani odmor.

Pokrivenost Hrvatske benzinskim crpkama prilično je dobra – možete birati između nekoliko dobavljača, kao što su INA, Crodux, Tifon, Petrol ili Lukoil. Benzinske crpke nude Eurosuper 95, Eurosuper 98, Eurosuper 100, Eurodizel, Autoplin (LPG), lož ulje i plavi dizel. I dok Eurosuper 95 i Eurodizel možete naći na gotovo svim benzinskim postajama, postaje s autoplinom nisu tako česta pojava. U planiranju putovanja i pretraživanju benzinskih postaja prema željenim kriterijima može vam pomoći interaktivna karta dostupna na linku.

Benzinske postaje u Hrvatskoj

Cijene goriva podložne su promjenama te mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije, a možete ih pratiti na sljedećim linku.

  

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.