Promo

Aromara: Od profesionalcev za profesionalce

Razcvet wellness industrije je spodbudil nastanek edinstvene linije Aroma Essence - pet različnih olj za masažo, ki nudijo različno udobje in omogočajo individualen pristop do vsake stranke

Aromara: Od profesionalcev za profesionalce
Podjetje Aromara d.o.o. deluje že 25 let in je pionir aromaterapije na Hrvaškem, zahvaljujoč bogatim izkušnjam pa lahko zagotavlja visoko kakovost izdelkov in storitev. V izbiro in namen izdelkov Aromara so vloženi ljubezen, znanje in visoki standardi kakovosti.
 
Koristi eteričnih olj in rastlinskih olj so zahvaljujoč ugodnim cenam dostopne vsem. Aromara je zato priljubljena izbira številnih wellness in spa centrov, kot tudi posameznih profesionalcev, ki želijo strankam nuditi vrhunsko storitev.
 
Prva dama aromaterapije – Mara Doljak, mag. farmacije
 
Izbira vsake surovine, ki postane del končnega izdelka Aromarin, kot tudi vsi recepti izdelkov za nego, lepoto in celovito zdravje, so delo Mare Doljak, magistrice farmacije. Podjetje Aromara je ustanovila že leta 1991, nato pa tudi Aroma Akademijo, ki je izobrazila številne generacije profesionalnih aromaterapevtov in wellness terapevtov v regiji.
 
Aromara: Od profesionalcev za profesionalce
 
- Naše poslanstvo je širiti znanje in resnico o nastanku lastnega zdravja, medtem ko z ustvarjanjem vrhunskih naravnih in učinkovitih izdelkov delujemo kot ambasadorji zdravja in naravne lepote. Osveščamo potrošnike in zdravstvene delavce o lastni odgovornosti za zdravje - pravi Mara Doljak, mag. farmacije, ustanoviteljica Aromare.
 
Razcvet wellness industrije je ustvaril potrebo po visokokakovostnih izdelkih, ki so enostavni za uporabo ter prihranijo čas in denar. Kar pa je najpomembneje, to so izdelki, ki zagotavljajo zadovoljstvo vaših strank! Vodena s temi kriteriji, je Mara Doljak, mag. farmacije ustvarila edinstveno linijo Aroma Essence. Linijo olj za masažo in nego kože sestavlja pet različnih olj za masažo, ki nudijo različno ugodje in omogočajo individualen pristop do vsake stranke. Vsa olja so varna za uporabo, tako za stranko kot tudi za terapevta.
 
Visokokakovostni izdelkih
 
Aromara: Od profesionalcev za profesionalce
 
- Olja za masažo in nego kože iz linije Aroma Essence izboljšujejo duševno in fizično zdravje strank pa tudi samega maserja. Vsebujejo hladno stiskana rastlinska olja in kombinacije 100 % naravnih eteričnih olj. Njihove sestavine spodbujajo cirkulacijo krvi in limfe, kožo in organizem pa hranijo z minerali (Se in Fe), vitamini (A, E in D) ter nasičenimi in nenasičenimi maščobnimi kislinami - pravi ustanoviteljica Aromare.
 
Izdelki blagovne znamke Aromara niso testirani na živalih, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, konzervansov, polnil, barvil in aromatov in niti ene sintetične sestavine, kar odraža vizijo o zdravem planetu, na katerem živijo družine in posamezniki, ki zavestno delujejo v skladu z naravo.
 
Linija Aroma Essence združuje znanja stroke, ljubezen do narave ter skrb za celovito zdravje in lepoto vsakega posameznika, hkrati pa omogoča nepozabno doživetje.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.