Zdravstveni turizam

Aromara - aromaterapija s potpisom ljubavi

Procvat wellness industrije potaknuo je stvaranje jedinstvene linije Aroma Essence - pet različitih ulja za masažu koja pružaju različit ugođaj i omogućuju individualni pristup svakom klijentu

Aromara - aromaterapija s potpisom ljubavi
Čista eterična ulja, hidrolati, macerati i prirodna kozmetika u čijoj se pripremi oni koriste, važan su dio prevencije i liječenja mnogih zdravstvenih problema. Često ih koristimo i radi stvaranja ugodne atmosfere, jer mogu imati iznimne opuštajuće efekte i snažan učinak na povećanje ukupne energije i oštrine uma. Tvrtka Aromara d.o.o. djeluje već 25 godina i pionir je aromaterapije u Hrvatskoj te zahvaljujući bogatom iskustvu jamči visoku kvalitetu proizvoda i usluga.
 
U odabir i namjenu Aromara proizvoda uloženo je puno ljubavi, stručnosti i visoki standardi kvalitete, a zahvaljujući pristupačnim cijenama, blagodati eteričnih i biljnih ulja dostupne su svima. Aromara je zbog toga omiljen izbor brojnih wellness i spa centara, kao i individualnih profesionalaca koji klijentima žele pružiti vrhunsku uslugu.
 
Aromara - aromaterapija s potpisom ljubavi
 
Prva dama aromaterapije – Mara Doljak, mag.pharm. 
 
Odabir svake sirovine koju Aromara plasira na tržište, kao i sve recepture proizvoda za njegu, ljepotu i cjelovito zdravlje, djelo su Mare Doljak, magistre farmacije. Još 1991. godine osnovala je tvrtku Aromara, a 9 godina kasnije i Aroma Akademiju, koja je obrazovala brojne generacije profesionalnih aromaterapeuta i masera u regiji.
 
- Naša je misija širiti znanja i istinu o kreaciji osobnog zdravlja, a stvaranjem vrhunskih prirodnih i djelotvornih proizvoda djelujemo kao ambasadori zdravlja i prirodne ljepote. Osvještavamo korisnike i zdravstvene djelatnike o osobnoj odgovornosti za zdravlje - ističe Mara Doljak, mag.pharm, osnivačica Aromare.
 
Proizvodi visoke kvalitete 
 
Aromara - aromaterapija s potpisom ljubavi
 
Procvat wellness industrije stvorio je potrebu za proizvodima visoke kvalitete koji su jednostavni za korištenje, što je magistri Doljak bio poticaj da stvori jedinstvenu liniju Aroma Essence, koja wellness profesionalcima olakšava izbor te štedi vrijeme i novac. Linija ulja za masažu i njegu kože sastoji se od pet različitih ulja za masažu koja pružaju različit ugođaj i omogućuju individualni pristup klijentu. Sva ulja sigurna su za korištenje, kako za klijenta, tako i za terapeuta.
 
- Bazna ulja za masažu i njegu kože iz linije Aroma Essence sadrže najkvalitetnija, hladno prešana biljna ulja i kombinacije 100% prirodnih eteričnih ulja. Njihovi sastojci animiraju cirkulaciju krvi i limfe a kožu i organizam hrane mineralima (Se i Fe), vitaminima (A, E i D) te zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama - ističe osnivačica Aromare.
 
Proizvodi branda Aromara ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, konzervanse, punila, bojila i aromate te niti jedan sintetički sastojak, što je odraz vizije o zdravoj planeti, na kojoj žive obitelji i pojedinci koji svjesno djeluju u skladu s prirodom.
 
Opširnije na www.aromara.hr.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.