Zdravstveni turizam

Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja

Affidea se u Hrvatskoj ističe najsuvremenijom opremom – novim 64-slojnim CT uređajem, digitalnim mamografom i rendgenom, digitalnim zubnim rendgenom, najsuvremenijom opremom za ultrazvuk te multifunkcijskim laserskim sustavom za dermatologiju

Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
Poliklinika Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu i Poliklinika dr. Kalajžić u Splitu, ove su se godine pridružile Affidea obitelji, najvećem i najiskusnijem pružatelju zdravstvenih usluga u Europi. Nakon 20 godina poslovanja i razvijanja vrhunske zdravstvene usluge obje poliklinike nastavljaju s radom pod novim imenom, utemeljenim na dugo zasnivanim vrijednostima i novom poslovnom filozofijom – ništa nije važnije od zdravlja.
 
Affidea je grupacija koja s preko 180 centara djeluje u 15 zemalja i prima preko 4,5 milijuna pacijenata godišnje, a ističe se po stalnom ulaganju u novu vrhunsku tehnologiju i opremu te okupljanju izvrsnih profesionalaca, zbog čega je u zemljama u kojima djeluje prvi izbor pacijenata kad je riječ o dijagnostičkim i laboratorijskim uslugama te liječenju karcinoma.
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
Pritom je naglasak na prilagođavanju potrebama pacijenata i njihovom usklađivanju s najvišim svjetskim i europskim standardima struke. Velika prednost usluge koju pružaju članice grupacije Affidea je mogućnost individualnih konzultacija, na pacijentima razumljivom jeziku, što olakšava komunikaciju između liječnika i pacijenta i, zapravo, je ključ za uspješno postavljanje dijagnoze, određivanje odgovarajuće terapije, a time i liječenje u cjelini. Pri tome znaju da je sa suradnim liječnicima, posebice kirurzima i onkolozima, neizmjerno važno održavati odnos pun preciznosti i povjerenja. 
 
Suvremeni trendovi i tehnologije
 
U Affideinim klinikama u Hrvatskoj, jednako kao i u svijetu, izuzetno se puno ulaže u praćenje trendova i nove tehnologije, a pacijentima se nude CT, MR i ultrazvučna dijagnostika, rendgen, mamografija, snimanje čeljusti i zuba, specijalistički ginekološki, ortopedski i neurološki pregledi, pregledi spec. interniste i dermatologa (uz tretmane) te preventivni sistematski pregledi, individualni ili grupni (za tvrtke). I u hrvatskim poliklinikama snimke pretraga analiziraju renomirani specijalisti i članovi Hrvatskog i Europskog društva radiologa.
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
Tu ističemo dr. med. Kseniju Nikolić kao specijalista radiologije kao i ravnatelja Affidee Kalajžić, čiji najuži tim, uz vanjske suradnike, čini i dr. med. Vesna Čubrić, također radiolog a ravnatelj Affidee Čavka je prim. dr. sc. Krešimir Čavka, također specijalist radiologije čiji su suradnici radiolozi: mr. sc. Igor Skljarov i doc. dr. sc. Mislav Čavka te dermatovenerologinja dr. sc. Vlatka Čavka.
 
Uz novu poslovnu filozofiju i novouređeni prostor, Affidea se u Hrvatskoj ističe najsuvremenijom opremom –  među kojom se, uz opremu za magnetnu rezonanciju, nalaze i novi 64-slojni CT uređaj, novi digitalni mamograf i rendgen, digitalni zubni rendgen kao i najnovija oprema za ultrazvuk te novi multifunkcijski laserski sustav za dermatologiju, čime su se ove dvije poliklinike svrstale među najsuvremenije opremljene poliklinike u ovom dijelu Europe.
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
64-slojni CT i digitalni mamograf
 
Novi 64-slojni CT uređaj koristi napredniji softver, omogućujući više vrsta snimanja, kraće trajanje i smanjenu dozu zračenja. Affideini liječnici koriste ga kao primarno pomagalo u donošenju potpunije dijagnoze, pri čemu se oslanjaju na prošireniju dijagnostiku i bolju preciznost. Digitalni mamograf, jedini takav u regiji, omogućuje pacijenticama Affidee preciznije i ugodnije snimanje dojki.
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
Uz kompjutorsku sliku kod koje je još vidljiviji kontrast između zdravog i tkiva zahvaćenog promjenama, te dodatne mogućnosti u obradi slike, kod ovog digitalnog mamografa postoji i mogućnost doziranja kompresije te je smanjena doza zračenja. Slično je i kod digitalnog rendgena, gdje je doza zračenja smanjena za oko 40%, snima pacijente i s preko 300 kg težine, pružajući sliku još boljeg kontrasta.
 
Multifunkcijski laserski sustav - Fotona SP Dynamis za dermatologiju, koriste kod otklanjanja ožiljaka, pigmentacija, vaskularnih lezija, akni i ožiljaka, te zatezanja kože lica i tijela, tretiranja onikomikoza i laserskih epilacija.
 
Iza uspješnog liječenja stoji povjerenje
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
U poliklinikama ističu kako su uvijek svjesni činjenice da su pretrage koje uključuju ionizirajuće zračenje, kao što su RTG i CT, štetne te postoji visoka svijest o tome da ih treba izbjegavati kada god je to moguće. Zbog toga se u svakom pojedinom slučaju radi odgovorna procjena koristi između potrebe da se obavi snimanje tim uređajima i štete koja bi eventualno mogla nastati, iako su one – uz vrhunsku kvalitetu uređaja u poliklinikama – smanjene na minimum.
 
Affidea centri u Hrvatskoj certificirani su od strane društva Det Norske Veritas, prema normi ISO 9001:2008, što također dokazuje visoku kvalitetu usluge. Osim ulaganja u vrhunsku opremu, razvijanje inovacija i usvajanje najnovijih trendova nešto je na što se posebno obraća pažnja u Affidei, te se tako unutar grupacije redovito razmjenjuju novi postupci, prakse i iskustva kako bi dijagnostika i liječenje Affideinih pacijenata uvijek bilo na samom vrhuncu.
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
I posebno ističu kako iza svakog uspješnog liječenja stoji dobra povezanost liječnika i pacijenata te povjerenje. U Affidei Hrvatska smatraju da u liječenju, osim vrhunskih uređaja, najvažniju ulogu ima i strast medicinskih stručnjaka koji su vođeni time da primarno rade u korist zdravlja, pružajući pritom suosjećanje prema onima koji su bolesni i trebaju podršku i kvalitetnu zdravstvenu uslugu kako bi što prije ozdravili.
 
Afinitet prema liječnicima i pacijentima.
Povjerenje i točnost u svemu što radimo.
Stalan napredak kroz nove ideje i inovacije.
Jer ništa nije važnije od zdravlja.
 
Affidea Hrvatska: Ništa nije važnije od zdravlja
 
Sve informacije o Affidea grupaciji u Europi možete pronaći na stranici www.affidea.com, dok se informacije o Affidea Hrvatska mogu pronaći na www.affidea.hr. Usluga se može platiti kreditnim karticama kao i obročno, a u obje klinike vrijede i police privatnog zdravstvenog osiguranja kod nekoliko hrvatskih osiguravatelja.
 
Affidea Čavka
Jordanovac 99, 10000 Zagreb, Hrvatska
T: +385 (0) 1 2316 704

Affidea Kalajžić
Moliških Hrvata 4, 21000 Split
T: +385 (0) 21 453 310

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.