Vijesti

Advent uz Croatia Airlines: Letovi unutar Hrvatske već od 220 kn

Otputujte zrakoplovom iz Zagreba u naše primorske gradove i uživajte u Adventu u Zadru, Splitu, Dubrovniku i Puli

Advent uz Croatia Airlines: Letovi unutar Hrvatske već od 220 kn

Croatia Airlines cijele vam je godine nudio povoljnije aviokarte za različite destinacije. I u ovo adventsko doba darivanja domaći avioprijevoznik nudi povoljnije aviokarte za određene jednosmjerne letove unutar Hrvatske po cijeni već od 220 kuna.

Broj leta, kao i dane u koje je let po navedenoj promotivnoj cijeni raspoloživ, možete potražiti na web stranici www.croatiaairlines.hr, a kartu odmah rezervirati i kupiti.

Stoga otputujte zrakoplovom iz Zagreba u naše primorske gradove i uživajte u Adventu u Zadru, Splitu, Dubrovniku i Puli. Ako je pak vaše odredište Zagreb, moći ćete posjetiti mnoga zanimljiva mjesta i događanja koja će vam omogućiti nezaboravan boravak u gradu koji je već dvaput proglašen najboljom europskom božićnom destinacijom, a ove godine očekuje vas još raskošnija ponuda.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i odaberite svoju destinaciju!

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.