Vijesti

Advent u Zagrebu brani titulu uz Djeda Mraza iz Finske

Originalni Djed Mraz čuo je mnogo lijepih stvari o djeci u Zagrebu te da je naša metropola poseban grad, naročito u ovo doba godine, pa je odlučio svratiti u kratki posjet 6. i 7. prosinca

Advent u Zagrebu brani titulu uz Djeda Mraza iz Finske
Advent u Zagrebu od petka, 2. prosinca, do ponedjeljka, 12. prosinca, brani titulu najbolje europske adventske destinacije. Tako će svi koji smatraju da je naš grad zaslužio ponovo nositi tu titulu, moći dati svoj glas na stranicama: www.christmas.ebdest.in .
 
Kako bi cjelokupan doživljaj bio što potpuniji, ove će godine 6. i 7. prosinca u našem gradu, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske, boraviti originalni Djed Mraz. Joulupukki ili Djed Mraz dolazi iz Laponije, grada Rovaniemija smještenog na najsjevernijem dijelu Finske, a kako je čuo mnogo lijepih stvari o djeci u Zagrebu te da je Zagreb poseban grad, naročito u ovo doba godine, odlučio je svratiti u kratki posjet.
 
Djed Mraz će prvi dan obići adventske lokacije Ledeni park, Kod Rudolfa i Advent na Zrinjevcu, dok će se drugi dan, u poslijepodnevnim satima, družiti sa svim posjetiteljima na Adventu na Vranicanijevoj livadi, zatim na Adventu u Klovićevim dvorima, a obići će i Adventsko dvorište Staroslavenskog instituta.
 
Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u utorak 6. prosinca u 18 sati na Ledenom parku te će završiti oko 20.30 sati na Zrinjevcu, a u srijedu Djedica će u 15.45 sati biti na Adventu na Vranicanijevoj livadi. Turistička zajednica poziva djecu i njihove roditelje da dođu i budu dio čarolije Adventa u Zagrebu.
 
Djeca će imati priliku osobno Djedu Mrazu reći svoje božićne želje. Ovaj tjedan svoja vrata otvaraju: Dvorišta – adventsko izdanje, Advent u Dizajn distriktu, Novi Advent te Advent u Klovićevim dvorima.
 
Detaljan program dostupan je na www.adventzagreb.hr/advent-u-zagrebu/DJEDMRAZ.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.