Vijesti

Adriatic 2016 Best New Hotel Award osvojio hotel Brown Beach House Croatia iz Trogira

Nagradu je predstavnicima hotela uručio gospodin Allan Davidson, direktor Vision Hospitality Asset Managementa, glavnog partnera REXPO HTL Dana

Adriatic 2016 Best New Hotel Award osvojio hotel Brown Beach House Croatia iz Trogira

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2016 zatvoren je svečanom dodjelom nagrade „Adriatic 2016 Best New Hotel Award“ koju je osvojio hotel Brown Beach House Croatia iz Trogira. Nagrada se dodjeljuje u okviru REXPO HTL Dana koji je ove godine ugostio tri panel rasprave kojima je fokus bio na hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena.

Nagradu je predstavnicima hotela uručio gospodin Allan Davidson, direktor Vision Hospitality Asset Managementa, glavnog partnera REXPO HTL Dana. Gospodin Franco Peruza, koordinator REXPO HTL Dana istaknuo je kako je boutique hotel Brown Beach House Croatia među finalistima bio u ulozi „Davida protiv Golijata“ pa je njegov uspjeh time veći i ujedno je najbolji dokaz da su ne samo kvaliteta, nego i posebnost usluge parametri koji su na današnjem turističkom tržištu garancija za uspjeh i prepoznatljivost među gostima, ali i među strukom.

Politiku podrške svim potencijalnim investitorima REXPO pozdravlja, ali i potiče od prvog izdanja sajma. Brojka od više od 1000 sudionika akreditiranih za sudjelovanje i obilazak petog izdanja sajma, potvrda je prepoznavanja REXPO vizije od strane svih. Onih koji investicije traže, onih koji ih nude, ali i države koja svojim aktivnostima mora olakšati realizaciju ciljeva jednih i drugih.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.