Zdravstveni turizam

Acidosalus - probiotici kojima se vjeruje

Prema riječima Rose Ferinčević, CEO i vlasnice Marina Lab Opusa d.o.o., Louis Pasteur je bio u pravu kad je rekao: Mikrobi su svugdje. Mikrobi su svemoćni. Mikrobi će imati posljednju riječ.

Acidosalus - probiotici kojima se vjeruje

Marina Lab Opus d.o.o. je obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom medicinskih proizvoda, kozmetike, kozmetike s posebnom namjenom te dodataka prehrani. Njihov je posao usmjeren na proizvodnju kvalitetnih, sigurnih i učinkovitih proizvoda u skladu sa zakonima i međunarodnim standardima ISO 9001: 2008 i ISO 13485: 2003, sve s ciljem stvaranja zadovoljnih kupaca.

Želimo poboljšati sve aspekte našeg poslovanja kroz implementaciju sustava kontrole kvalitete i kroz konstantno usavršavanje našeg znanja, metodologije i proizvoda uz osiguranje otvorene komunikacije s našim poslodavcima, klijentima i dobavljačima. Najpoznatiji brend tvrtke je Acidosalus, proizvodi s probiotičkim bakterijama koji su klinički ispitani, prepoznati i na međunarodnom nivou te nagrađeni nizom priznanja.

Acidosalus vaginalni supozitoriji


Koriste se u terapiji akutnih i kroničnih vaginalnih infekcija uzrokovanih raznim bakterijama, virusima i gljivicama kao što su Escherichia coli, Proteus, HPV virus, Candida albicans, kao i kod drugih poremećaja koji se mogu razviti zbog slabog imunološkog sustava, stresa i antibiotika. Osiguravaju prirodnu pH vrijednost u rodnici, osobito za vrijeme i nakon terapije antibioticima, te u primjeni kontracepcije. Proizvod se može koristiti tijekom trudnoće.

Acidosalus vaginalni probiotik

Služi kao pomoćno sredstvo u sprečavanju i liječenju vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (E. coli, Proteus), virusima (virus HPV-a) i gljivicama (Candida albicans); za zaštitu vaginalne sluznice, za održavanje prirodne vaginalne flore, za liječenje vaginalne suhoće, u prevenciji i liječenju vaginitisa te prevenciji čestih infekcija mokraćnog sustava. Proizvod se može koristiti tijekom trudnoće.

Acidosalus sprej za nos i usta


Ublažava simptome alergije, prehlade i gripe; štiti sluznicu nosa, usta i grla od bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija.

Acidosalus Plus

Pojačana formula osnovnog Acidosalusa za jačanje imunološkog sustava. Pomaže u liječenju bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Sadrži Inulin, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis.

Acidosalus Baby

Za jačanje imunološkog sustava. Nov i jedinstven probiotički proizvod, Acidosalus je proizveden na istom konceptu koji se pokazao učinkovitim u Hrvatskoj i diljem svijeta. Namijenjen za primjenu kod djece. Jača imunitet i obnavlja crijevnu floru nakon terapije antibioticima te uslijed različitih gastrointestinalnih poremećaja i proljeva. Učinkovit kao pomoćno sredstvo u terapiji bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija kao što su one uzrokovane Rotavirusom, Salmonellom, Escherichijom coli i drugima. Sastojci: Inulin, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium.

www. acidosalus.com

 

 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.