Vijesti

Abu Dhabi - kakva je slika zdravstvenog turizma Bliskog istoka?

Kongres medicinskog turizma u Abu Dhabiju istražuje mogućnosti i izazove koje se otvaraju ne samo u zdravstvenom sustavu Bliskog istoka, nego i u globalnom okruženju

Abu Dhabi - kakva je slika zdravstvenog turizma Bliskog istoka?

Mijene zdravstvenog krajolika Bliskog istoka otvaraju nove mogućnosti za kupce i pružatelje zdravstvenih usluga za ulazak na tržište i kapitalizaciju rastuće potrošnje u regiji. Zato je Svjetski kongres medicinskog turizma & Međunarodni tjedan putovanja (The World Medical Tourism Congress & International Travel Week) u Abu Dhabiju, koji se održava od 22. do 23. studenog 2016., pravo mjesto za upoznavanje s ponudom zdravstvenog turizma Bliskog istoka.

Ovaj događaj, kojeg zajedno organiziraju Asocijacija za zdravstveni turizam i Cacti Events, prva je i najveća B2B i B2G konferencija zdravstvenog turizma u regiji. Summit nudi izvrsnu priliku za širenje mreže poslovnih partnera kroz upoznavanje s vodećim javnim i privatnim subjektima zdravstvene zaštite. Također omogućuje pobliže razumijevanje bliskoistočnog tržišta, kao i povezivanje s državnim čelnicima i donositeljima odluka najviše razine u području zdravstva te istraživanje prilika za suradnju i razvoj partnerstva.

Renomirani svjetski govornici iz područja zdravstvene zaštite, zdravstvenog turizma i vlade sudjelovat će na Svjetskom kongresu medicinskog turizma u Abu Dhabiju. Osim predavanja ključnih ljudi industrije zdravstvenog turizma, nemojte propustiti panel diskusije s odabranim stručnjacima i praktične radionice koje će vam pomoći u rastu vašeg poslovanja. Tako kongres medicinskog turizma u Abu Dhabiju istražuje mogućnosti i izazove koje se otvaraju ne samo u zdravstvenom sustavu Bliskog istoka, nego i u globalnom okruženju.

Više informacija ovdje.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.