Turistička ponuda

5 zvjezdica za luksuz i kvalitetu usluge

Zagrebački se hoteli s 5 zvjezdica mogu podičiti luksuznim smještajem, wellness i spa ponudom, jednako kao i vrhunskom gastro ponudom prilagođenom gostima s posebnim prehrambenim potrebama

5 zvjezdica za luksuz i kvalitetu usluge

Glavni grad Hrvatske gostima nudi širok izbor smještaja - od modernih hostela, malih boutique hotela, privatnog smještaja u apartmanima pa do luksuznih hotela s pet zvjezdica, u vlasništvu međunarodnih hotelskih lanaca. Posebnost je Zagreba i ta što se nekoliko vrhunskih hotela s 5 zvjezdica, poput Westina, Esplanade i Sheratona, nalaze u samom centru grada - samo nekoliko stotina metara od glavnog gradskog trga.

Prvi gluten free certifikat u Hrvatskoj

Esplanade Zagreb Hotel sagrađen je 1925. godine kako bi pružio smještaj putnicima legendarnog vlaka Orient Express koji je spajao Pariz i Istanbul. Gostima nudi sobe u secesijskom stilu, fitness centar i saunu te prekrasnu terasu Oleander s koje se pruža pogled na srce grada. Ekskluzivni Health Club nudi širok asortiman terapija namijenjenih opuštanju od stresa i revitalizaciji. Osim što posjeduje Halal i Kosher certifikate, implementacijom BOSK certifikata, Hotel Esplanade stekao je naslov prvog hrvatskog certificiranog hotela s gluten free ponudom.

5 zvjezdica za luksuz i kvalitetu usluge

Drugačiji od drugih


Moderan i luksuzan hotel u samom centru Zagreba, The Westin Zagreb poznat je kao redoviti domaćin nacionalnih i međunarodnih događanja visokog profila. Uz Westin Difference filozofiju, svaki je vaš boravak transformiran u revitalizirajuće iskustvo zahvaljujući fitness programima, zaokružen vrhunskom ponudom spa centra World Class Health Academy. Svi restorani imaju Kosher, Halal i PKU certifikat, a SuperFoodsRx meni, u suradnji s nutricionistima, osigurava optimalno uparivanje namirnica.

5 zvjezdica za luksuz i kvalitetu usluge

Wellness oaza u centru grada

Hotel Sheraton Zagreb zbog njegove pozicije i elegancije vole poslovni ljudi, ali i svi oni koji dolaze na odmor. Multifunkcionalne dvorane ovoga hotela idealno su mjesto za konferencije i događanja. U wellness centru hotela Sheraton odvojit ćete vrijeme samo za sebe, a u restoranima se prepustiti  čarima domaće ili međunarodne kuhinje koju spravljaju ponajbolji hrvatski chefovi. Hrana će zadovoljiti ukuse i želje svakog gosta s obzirom na Halal i Kosher certifikate, kao i PKU meni za osobe oboljele od fenilketonurije.

5 zvjezdica za luksuz i kvalitetu usluge 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.