Promo

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

Posjeti nas na štandu na međunarodnom sajmu turizma Place2go i podijeli svoju fotku na Facebooku ili Instagramu uz #4seasonscroatia jer čekaju te vrijedni pokloni!

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

4 Seasons Croatia je multimedijalni projekt, pokrenut potkraj prosinca 2015. godine, koji istovremeno kombinira suvremeni portal www.4seasonscroatia.com, koji se izdaje na hrvatskom i engleskom jeziku, te magazine na stranim jezicima koji se izdaju za potrebe predstavljanja zdravstvenog turizma Hrvatske na različitim tržištima.

Povodom predstavljanja projekta 4 Seasons Croatia na međunarodnom sajmu turizma Place2go, 4 Seasons Croatia i partnerski portal Naturala.hr za sve su posjetitelje sajma pripremili veliko darivanje, čemu su se pridružili i naši dragi partneri osiguravši prekrasne darove za tebe. To su: Aquaphor, bio&bio, Dr. Stribor kozmetika, Hug Your Life, Kemig, Ortoimplant Dental Spa, Planetopija, Rimske terme, Rodizio do Brasil i Terme Olimia.

Kako bi sudjelovao/la u ovom izazovu potraži naš štand (ŠTAND 55) na sajmu Place2go u razdoblju od 18. do 20. ožujka, uslikaj se sam ili s društvom pa sliku podijeli na svom Facebook zidu ili Instagram profilu uz obavezan hastag #4seasonscroatia. Najbolju fotku biramo mi, a objavit ćemo je 25. ožujka ispod ovog članka. Želimo ti puno sreće i veselimo se tvojim fotkama!

Pravila nagradnog natječaja možeš pogledati ovdje.

Aquaphor daruje 2 vrča za pročišćavanje vode Ideal

Aquaphor je jedan od vodećih proizvođača filtera za pročišćavanje pitke vode u svijetu, s dugogodišnjim iskustvom i pažnjom prema specifičnim problemima pročišćavanja vode što ga je dovelo do pozicije tehnološkog lidera na tržištu pročišćavanja vode u domaćinstvu. Osim kompleksnih filtera, u ponudi su i vrčevi za pročišćavanje vode - praktični, jednostavni za uporabu i estetski privlačni. Aquaphor je za tebe pripremio dva vrča za pročišćavanje vode Ideal.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.aquaphor.com.hr


bio&bio daruje 3 eko vina Plavac mali 

bio&bio ti omogućuje da uživaš u dobroj, ali zdravoj, eko - kapljici. Daruju tri vrhunska ekološka suha vina Plavac mali, tamno crvene do rubin boje. Plavac Mali iz vinogorja Komarne ima posebnu, karakterističnu trpkost i blagu kiselost s posebnom aromom voća i začina. Proizvodi Poljopromet iz Metkovića, a možeš a pronaći u svim bio&bio trgovinama.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.biobio.hr Dr. Stribor kozmetika daruje 6 proizvoda

Šest će čitatelja razveseliti pokloni Dr. Stribor kozmetike koja daruje tri Tonika Germanij & Neroli te tri Echium Gamma Uljna boostera. Tonik Germanij & Neroli njeguje kožu uz dodatak kraljevskog mirisa, a hranjiva kombinacija uljnog boostera pruža koži vitamin E, antioksidanse i esencijalne masne kiseline.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.drstriborkozmetika.com


Hug Your Life daruje 3 pakiranja Green Balance kapsula

Hug Your Life vam donosi 3 pakiranja Green Balance kapsula koje predstavljaju koncentriranu alkalnu superhranu, tzv. „zelenu“ formulu za regulaciju kiselosti organizma. Osvježavajućeg i prirodnog okusa, uz odličnu topivost, Green Balance se izvrsno primjenjuje kao samostalni „zeleni“ dodatak prehrani, a može se upotrijebiti u kapsulama ili kao funkcionalni sastojak napitka.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.hugyourlife.eu


Kemig daruje 2 proizvoda

Kemig ti daruje zelenu ventiliranu glinu koja remineralizira i pročišćuje kožu. Nakon sušenja na suncu, zelena glina se melje u posebnim mlinovima dok se ne dobije vrlo fin prašak. Miješajući je s vodom do konzistencije paste, pretvara se u zelenu kremastu smjesu koja je pogodna za nanošenje kao maska za lice ili za obloge na tijelu.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.kemig.hr


Ortoimplant Dental Spa daruje 5 vouchera


Ortoimplant Dental Spa, stomatološka ordinacija iz Zagreba koja je poznata po najmodernijim metodama u liječenju bezubosti, Zygoma i All On 4, je za 5 čitatelja pripremila voucher koji uključuje limfnu drenažu, Permanent Contour, čišćenje zubnog kamenca i izbjeljivanje zubi - sve što je potrebno za vaš savršeni osmijeh. 

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.ortoimplant.hr


Planetopija daruje 3 naslova

Planetopija je za vas pripremila tri naslova koje ćete teško ispustiti iz ruku – Superhrana, Sjene prije svitanja i Fermentirano. Knjiga Superhrana Julie Montagu pokazat će vam kreativne, ali jednostavne recepte kojima ćete lako uklopiti superhranu u dnevnu rutinu i obiteljski jelovnik. Knjiga Teal Swan Sjene prije svitanja pripovijeda o pronalaženju sebe i ljubavi prema sebi nakon traumatičnog djetinjstva, a u knjizi Fermentirano Maje Kefeček očekuje vas tridesetak recepata za razna jela, napitke, pa čak i egzotične začine pomoću kojih ćete osvježiti svoju prehranu.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.planetopija.hr


Rimske terme daruju 2x2 ulaznice za cjelodnevno kupanje

Mogućnost kombinacije opuštajućeg odmora u termalnoj vodi i raznih aktivnosti u prirodi koja okružuje resort ono je što Rimske terme čini posebnima. Prekrasna dolina rijeke Savinje i veliki park mame da vrijeme provedete na zraku uživajući u nekoj fizičkoj aktivnosti, a nakon toga možete uživati u cjelodnevnom kupanju zahvaljujući ulaznicama (2x2) koje daruju Rimske terme.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.rimske-terme.si


Rodizio do Brasil daruje voucher za večeru za dvoje

Rodizio je brazilski tip steakhouse restorana u kojem se plaća fiksna cijena za obrok, a potom se brazilski specijaliteti jedu dok, doslovno, ne kažete – dosta! Hrana se priprema na brazilskom žaru churrasco, a poslužuju je na mačevima posebno obučeni konobari (pasadoresa). Restoran Rodizio do Brasil daruje jednog čitatelja voucherom za večeru za dvije osobe.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.rodizio-brasil.com


Terme Olimia daruju 2x2 ulaznice za cjelodnevno uživanje

U kompleksu Termi Olimia nalazi se sve što vam je potrebno da se opustite i napunite baterije - odlična hrana, wellness uživancija, masaže, saune, a u neposrednoj blizini termi je i Aqualuna park, mjesto gdje je adrenalinska zabava zagarantirana. Terme Olimia ti daruju 2x2 ulaznice za cjelodnevno kupanje i sauniranje u wellnessu Orhidelia.

4 Seasons Croatia Instagram i Facebook izazov

www.terme-olimia.com 

 

24.03. Objava rezultata darivanja

Aquaphor daruje 2 vrča Ideal – osvajaju ih Marina Poljak i Mia Ružić.

bio&bio daruje 3 eko vina Plavac mali  - osvajaju ih Nataša Lujanec, Boris Hajos i Željko Prpić.

Dr. Stribor kozmetika daruje tri Tonika Germanij & Neroli te tri Echium Gamma Uljna boostera – osvajaju ih Lidija Lubina, Andrea Skorin, Martina Leboš, Ivana Dragičević, .kaRla. (@kdusman2) i littleeagle66.

Hug Your Life daruje 3 pakiranja Green Balance kapsula - osvajaju ih Nika Vukelić, Suzana Krušić Cerinski i Lioness Peg.

Kemig daruje 2 pakiranja Zelene ventilirane gline - osvajaju ih Marina (@marezg) i Saša Keka Danon.

Ortoimplant Dental Spa daruje 5 vouchera za limfnu drenažu, Permanent Contour, čišćenje zubnog kamenca i izbjeljivanje zubi – osvajaju ih Patricia (@tici0407), Edina Fajković, Ivana Kovač, Nataša Udovičić i Katarina (@kbulic13).

Planetopija daruje 3 naslova: Superhrana, Sjene prije svitanja i Fermentirano. Osvajaju ih Martina Gajski, Ksenija Skorić i Igor (kigor29).

Rimske terme daruju 2x2 ulaznice za cjelodnevno kupanje – osvajaju ih Goran Domitrović i Monika Mihalec.

Rodizio do Brasil daruje voucher za večeru za dvoje - osvaja ga Perica Gavran.

Terme Olimia daruju 2x2 ulaznice za cjelodnevno uživanje – osvajaju ih Miroslav Medić i Sanela Vučelić.

Čestitamo svim dobitnicima i zahvaljujemo na velikom broju prijava! Molimo nagrađene da nam se, u narednih 14 dana, jave na info@naturala.hr ili 4seasonscroatia.com sa svim svojim podacima. 

Uredništvo portala 4 Seasons Croatia


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.